Even voorstellen.
 
Ik heb zeer uiteenlopende dingen gedaan als zangeres en heb dus ook van veel mogen en kunnen proeven…. wat geweldig!
Zo ben ik in de loop der jaren erachter gekomen dat bij pop/ jazz/ soul/ easy listening mijn grote passie ligt.
In mijn repertoire komen dan ook geregeld liedjes aan bod van Eva Cassidy, Stacey Kent, Diana Krall, Caro Emerald, Ella Fitzgerald, Stevie Wonder, Trijntje Oosterhuis, Anita Baker, Norah Jones en zo kan ik nog wel even verder gaan…

Ik heb les gehad van gerenommeerde zangdocenten, zoals Edward Hoepelman, Harry Ruijl, 
Alberto Terdoest, Adriaan van Limpt, Marco Bakker, Ingrid Mank (bekend van The Voice België).
Bij Edward heb ik veruit het langst les gevolgd en bij hem is ook ‘mijn muzikale droom tot werkelijkheid’ gestart.

Na een voltooide musicalopleiding MusicAllFactory op het Factorium te Tilburg te hebben gevolgd, ben ik verder gegaan naar het conservatorium.  Ik heb Muziektheater aan het Fontys Hogeschool voor de Kunsten (conservatorium te Tilburg) gestudeerd tot aanvang Joop van den Ende's theaterproductie "Miss Saigon" te Scheveningen. Hierin was ik eerste understudy van "Ellen" en daarnaast lid van het ensemble. Het was heerlijk om met Stanley Burleson, Willem Nijholt, Tony Neef, enz te hebben mogen gewerkt.

Ik ben ook leadzangeres bij verschillende bands geweest, de meeste met covers en één band met eigen werk.
Ik heb verschillende live optredens verzorgd voor Radio Rijnmond en Omroep Brabant (Tilburg en Eindhoven) met pop repertoire.

Als solist word ik regelmatig gevraagd voor bijzondere gelegenheden onder de naam SAS ZINGT… Dit kan alleen, met pianist of met meerdere muzikanten. Denk hierbij aan diners, recepties, koffieconcerten, huwelijken, uitvaarten, feesten, evenementen, bij restaurants, kortom overal waar live muziek gewenst is!